Electrolytes Powder

Electrolytes Powder

29,9579,95 tax included

Elektrolyten helpen om de juiste balans aan lichaamszouten in het lichaam te behouden en zijn betrokken bij de spierfunctie en de verwerking van afval. Tijdens periodes van inspanning, zoals wedstrijden en training, kan het verlies aan zouten aanzienlijk zijn. Vooral bij warm weer. Met Floris Electrolytes Powder worden deze weer snel aangevuld.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Samenstelling Electrolytes Powder voor paarden

Dextrose, natriumchloride, kaliumchloride, natriumbicarbonaat, magnesiumsulfaat-heptahydraat

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 2.9%, ruw vet < 0.5%, ruwe celstof < 0.3%, ruwe as 26.6%, natrium 85.000 mg/kg, magnesium 870 mg/kg, calcium 1.840 mg/kg, chloride 134.300 mg/kg

Advies dosering Electrolytes voor paarden

Volwassen paarden (550 tot 600kg): 50 gram per dag. Dit komt overeen met 2 maatschepjes. De dosering dient evenredig aangepast te worden bij paarden/pony’s met een afwijkend gewicht. Afhankelijk van de voeding en inspanning kan een andere dosering wenselijk zijn. Het poeder kan gemengd worden met het voer of toegevoegd worden aan het drinkwater. Zorg voor de aanwezigheid van voldoende vers water.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

Verpakkingsgrootte

1 kg / 3 kg

Extra informatie

Gewicht

1 Kilogram, 3 Kilogram

Ways of payment