Creatine – Paard

Creatine – Paard

29,9579,95 tax included

Creatine is een populair voedermiddel dat ingezet wordt in de (top)sport. Het is een (stikstof)verbinding gevormd uit slechts drie aminozuren: arginine, glycine en methionine. Deze spelen een rol in het metabolisme van het lichaam. De Creatine van Floris wordt gemaakt volgens een gepatenteerd proces. Hierdoor wordt een optimale zuivere vorm van creatine verkregen.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Creatine van Floris Pharma bestaat uit 100% pure Creatine Monohydraat. Creatine is een aminozuur dat zich vooral bevindt in de skeletspieren, maar ook in de gladde spieren, de hartspier, de hersenen en de nieren. Creatine wordt gevormd uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine.De Creatine van Floris wordt gemaakt volgens een gepatenteerd proces. Hierdoor wordt een optimale zuivere vorm van creatine verkregen.

Creatine Paard

Creatine is een lichaamseigen stof welke een zeer belangrijke rol speelt bij de energievoorziening van de spier- en zenuwcellen bij paarden. Een goed creatine gehalte in de spieren is noodzakelijk voor het optimaal functioneren. Het ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt de capaciteit en werklust van je paard of pony. Daarnaast stimuleert het de groei van spiervezels en zorgt dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen. Dit heeft als gevolg dat er minder snel vermoeidheid optreedt in de spieren.

Gratis advies
Wil je graag meer informatie over creatine paard of over andere voedingssupplementen voor paarden? Neem dan direct contact met ons op zodat we je kunnen adviseren! Stuur je vraag naar info@florispharma.com of bel tijdens kantooruren: +31(0)73 656 76 47

Samenstelling:

Creatine monohydraat 100%

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 0%

Advies dosering

Volwassen paarden van 600 kg wordt gedurende de eerste 5 dagen een dosering van 45 gram per dag aanbevolen.

Dit komt overeen met 3 maatlepels per dag. Daarna kan afgebouwd worden tot een lagere dosering van 2 tot 21/2 maatlepels per dag. Wij adviseren het product minstens een maand te geven en maximaal 6 maanden lang. Bij paarden en pony’s met een afwijkend gewicht dient de dosering evenredig te worden aangepast. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

Verpakkingsgrootte

1 kg / 3 kg

Extra informatie

Gewicht

1 Kilogram, 3 Kilogram

Ways of payment