Floris MusclePlus Powder

Floris MusclePlus Powder

135,00 tax included

Floris MusclePlus Powder is een met zorg uitgekozen samenstelling en bestaat uit ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid.

Artikelnummer: 8718801990506 Categorieën: ,

Beschrijving

Floris MusclePlus Powder

Aanvullend diervoeder voor paarden en pony’s

1,8 kg

Meer dan 30 jaar is Floris een begrip in de veterinaire wereld. Als fabrikant van innovatieve diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsprodukten draagt Floris bij aan de gezondheid en het welzijn van dieren.

Floris MusclePlus Powder is speciaal ontwikkeld voor paarden die meer spiermassa nodig hebben. Het belang van een goed ontwikkeld spierstelsel is algemeen bekend. Het hebben van een krachtige spiermassa kan blessures voorkomen door steun te bieden aan het skelet en de gewrichten. Floris MusclePlus Powder bevat een combinatie van ingrediënten die deze ontwikkeling ondersteunen.

Samenstelling:

Creatine, β-hydroxy β-methylbutyraat, plantaardige oliën en vetten, gamma oryzanol, ruwe lecithinen

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

Ascorbinezuur (3a300) 30.000 mg/kg

L-Carnitine-L-tartraat (3a911) 83.333 mg/kg

L-lysine (3.2.1) 23.333 mg/kg

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit        59.2 %

Ruw vet 18.5 %

Ruwe celstof   5.5 %

Ruwe as 14.1 %

Natrium 1,040 mg/kg

Advies dosering:

Volwassen paarden (500 tot 600 Kg): aanbevolen wordt een loading dose van 60 gram per dag gedurende de eerste 30 dagen. Dit komt overeen met één maatlepel. Daarna kan desgewenst afgebouwd worden tot een individuele onderhoudsdosering, De dosering dient evenredig aangepast te worden bij paarden / pony’s met een afwijzend gewicht. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Bewaren:

Op een donkere plaats buiten bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Verpakkingsgrootte

1.8 kilogram

Ways of payment