NM Plus pellets

Iedereen kent het: natte mest bij paarden! Vieze benen, besmeurde billen en een natte staart. Diarree komt bij paarden regelmatig voor. De mest kan brijachtig of papperig zijn, maar ook waterdun. Vervelend, maar op zich is dit niets ernstigs. Als de diarree langer aanhoudt, is dit wel iets om in de gaten te houden. Speciaal voor deze paarden heeft Floris de NM Plus pellets ontwikkeld en toegevoegd aan de range vaan maag/darm gezondheid.

Floris NM Plus Pellet bestaat uit een complex van bioactieve componenten, die actief samenwerken in het maagdarmkanaal van het paard. Floris NM Plus Pellet bindt alle toxische stoffen uit schimmels en bacteriën. Bovendien wordt door het gebruik van Floris NM Plus Pellet de groei van de microflora in het darmkanaal geoptimaliseerd.

Daarnaast bevat Floris NM Plus Pellet een prebiotische component die aan de optimalisatie van de leefomgeving van de microflora in het darmkanaal bijdraagt. Ook bevat het product belangrijke B-vitaminen en vitamine C ter ondersteuning van de groei en ontwikkeling van het paard.

 

Naar blog