Over Floris

Dierbaar vakmanschap!

Een goede gezondheid begint bij een goede voeding. Daar sluit Floris zich helemaal bij aan. Dit is de basis voor het leveren van prestaties. Toch kunnen er omstandigheden zijn, waarbij het dagelijks rantsoen niet toereikend is of waarbij de kwaliteit of hoeveelheid van het rantsoen de bron is van problemen. In de visie van Floris gaat het dan ook niet alleen over de nutritionele aspecten van de producten, maar ook om de beïnvloeding van de biochemische processen in dieren en de biologische beschikbaarheid van de verschillende ingrediënten. Samen zijn zij van invloed op het algehele gestel.

Floris maakt onafhankelijk en compromisloos gezondheidsproducten waar dieren recht op hebben. De producten van Floris bevatten dan ook alleen zuivere grondstoffen en werkzame bestanddelen, in de juiste hoeveelheid, om een zo puur en natuurlijk mogelijk product te maken, dat bijdraagt aan een goede opname en optimale gezondheid. Oprechte aandacht: dat is het dierbaar vakmanschap waar Floris voor staat!

Van grondstof tot product

Floris ontwikkelt, onderzoekt en produceert al haar producten in haar eigen fabriek. Hiermee voorkomen wij onnodige verspilling, hebben we controle op het gehele (productie)proces en zijn wij van a tot z betrokken bij de totstandkoming van onze producten.  Dit geeft grip op kwaliteit.

Investeren in de toekomst

Om gerichte oplossingen te bieden aan de vraag die Floris vanuit de branche krijgt, heeft Floris een lijn uiteengezet van producten welke nu en in de komende periode geïntroduceerd zullen worden. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, de praktijk en terugkoppelingen van gebruikerservaringen. Binnen Floris wordt op enthousiaste wijze gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten die het verschil maken.

De continue drive van Floris om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren, heeft geleid tot 2 belangrijke certificeringen:

  • Floris is een EU-GMP erkend fabrikant van diergeneesmiddelen.
  • Floris is een erkend fabrikant van aanvullende diervoeders.