Klantenservice

Bestellen bij Floris
Op onze website kunt u eenvoudig en voordelig onze producten bestellen. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW. In overzichtelijke stappen wordt u door het bestelproces heen geleid. Mocht u problemen ondervinden bij het plaatsen van een bestelling, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Indien gewenst kan de klantenservice uw bestelling ook telefonisch opnemen (telefoonnummer: 073 656 76 47).

Levering en levertijden

 • Deze webshop levert alleen bestellingen uit binnen Nederland. Woont u niet in Nederland en/of wilt u een bestelling geleverd hebben in het buitenland, neem dan contact op met de klantenservice.
 • Indien het product op voorraad is, wordt binnen 1-3 dagen geleverd.
Bestelling retourneren
 • Herroepingsrecht
  Op grond van de wet heb je een herroepingsrecht: binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Met onderstaand modelformulier kun je aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Het invullen van dit formulier is niet noodzakelijk om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Je kunt ons ook op een andere wijze in kennis stellen van de herroeping van je koop.
 • Zichttermijn
  Wanneer u via onze webshop een product (op afstand) koopt, dan heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat u de koop binnen 14 dagen kunt herroepen. Deze termijn van 14 dagen gaat in nadat u uw bestelling ontvangen heeft. In de praktijk houdt dit voor u als consument in dat u een product binnen 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden mag retourneren. Indien u meerdere producten in één keer bestelt welke in delen worden geleverd, gaat deze termijn in na ontvangst van het laatste product. Na deze melding dat u de koop wenst te herroepen, heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. (de voorwaarden en procedure vindt u hieronder)
 • Retourvoorwaarden
  Conform de zichttermijn van 14 dagen mag u binnen deze 14 dagen de koop herroepen. Voorwaarde is wel dat u het product onbeschadigd retour stuurt. Het product mag geen sporen van gebruik vertonen en de verzegeling mag niet zijn verbroken. Indien wij bij ontvangst van het product constateren dat de verzegeling is verbroken en/of het product verdergaand dan toegestaan is gebruikt en/of beschadigd is, dan mogen c.q. zullen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Als het product onverkoopbaar is, dan bedraagt de waardevermindering 100%. Het product is in ieder geval onverkoopbaar indien de verzegeling is verbroken.
 • Gratis retourneren
  Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren, dan kunt u uw product gratis naar ons retourneren. Indien uw aanvraag is goedgekeurd (d.w.z. de zichttermijn van 14 dagen niet is overschreden) kunt u de zending gratis retourneren via een PostNL Postkantoor of Pakketpunt bij u in de buurt. Het aankoopbedrag zal tezamen met de eventueel betaalde verzendkosten zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan u terug worden overgemaakt. Zie hiervoor terugbetaling.

U kunt in plaats van de voorgaande procedure ook gebruik maken van het herroepingsformulier.

Voor een snelle afhandeling van uw retourzending adviseren we u (een kopie van) de originele factuur (of ander aankoopbewijs) aan de retourzending toe te voegen. Graag ontvangen wij daarbij de reden van retour. U bent echter niet verplicht de reden te vermelden.

Bestelling annuleren

 • U kunt uw order annuleren zolang deze nog niet naar u verzonden is. Als u uw order wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Bij annulering van uw order wordt het door u reeds betaalde bedrag automatisch teruggestort en vervallen eventuele reserveringen. Is de order reeds verzonden dan kunt u de producten retourneren.
 • Terugbetaling
  Wij zullen u de aankoopprijs, inclusief eventueel betaalde verzendkosten voor de levering, binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepsingsformulier aan u terug betalen, mits wij de producten binnen voornoemde termijn van 14 dagen retour hebben ontvangen dan wel een bewijs van verzending van de producten hebben ontvangen. Terugbetaling zal plaatsvinden met gebruikmaking van het zelfde betaalmiddel als waarmee de koopprijs door u is voldaan.
 • Retour adres
  Floris Veterinaire Produkten BV
  Kempenlandstraat 33
  5262 GK VUGHT
  Nederland
 • Garantie
  Als consument heeft u recht op de wettelijke garantie.
 • Klachten
  Heeft u klachten of opmerkingen? Meld het ons dan! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073 656 76 47 tijdens werkdagen van 8 uur tot 17 uur. U kunt ons ook mailen op support@florispharma.comOok kunt u uw klacht kwijt door een klacht in te sturen
  Daarnaast kunt u gebruik maken van het ODR-platform. De Europese Commissie heeft sinds 2016 een interactieve website voor online geschillenbeslechting ( ODR-platform ) beschikbaar gemaakt. Het ODR-platform is een centraal aanspreekpunt voor consumenten en ondernemers die geschillen die voortvloeien uit online transacties willen oplossen buiten de rechtbank. U vindt het ODR-platform onder deze link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
 • Contact
  Floris Veterinaire Produkten BV
  Kempenlandstraat 33/35
  5262 GK Vught
  Telefoon: 073 656 76 47 (bereikbaar op werkdagen van 8 uur tot 17 uur
  Email: support@florispharma.com
 • Voorwaarden
  Algemene voorwaarden
  Deze zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Floris Veterinaire Produkten BV die via deze webwinkel lopen.
 • Privacy beleid