Floris Electrolytes BSF (=Basic Sugar Free)

Floris Electrolytes BSF (=Basic Sugar Free)

19,9549,95 tax included

Elektrolyten helpen om de juiste balans aan lichaamszouten in het lichaam te behouden en zijn betrokken bij de spierfunctie en de verwerking van afval. Tijdens periodes van inspanning – zoals wedstrijden en training, kunnen elekrolyten verliezen aanzienlijk zijn. Vooral bij warm weer. Floris Electrolytes BSF is ontwikkeld voor alle soorten paarden om deze tekorten aan te vullen. BSF staat voor Basic Sugar Free, dus zonder toegevoegde suikers.

 

Samenstelling:

Natriumchloride, kaliumchloride, magnesium citraat

 

Advies dosering (afhankelijk van verlies van lichaamszouten):

Volwassen paarden (550 tot 600 kg):  één maatschepje per dag. Eén maatschepje weegt ongeveer 20 gram. De dosering dient evenredig aangepast te worden bij paarden / pony’s met een afwijzend gewicht. Afhankelijk van de voeding en inspanning kan een andere dosering wenselijk zijn. Het poeder kan gemengd worden met het voer.

 

Bewaren:

Op een donkere plaats buiten bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

 

Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

 

Beschrijving

Elektrolyten helpen om de juiste balans aan lichaamszouten in het lichaam te behouden en zijn betrokken bij de spierfunctie en de verwerking van afval. Tijdens periodes van inspanning – zoals wedstrijden en training, kunnen elektrolyten verliezen aanzienlijk zijn. Vooral bij warm weer. Floris Electrolytes BSF is ontwikkeld voor alle soorten paarden om deze tekorten aan te vullen.

Extra informatie

Verpakking

1kg, 3kg

Ways of payment