Glucosamine 100%

Glucosamine 100%

49,90 tax included

Glucosamine is een aminosuiker (monosacharide) die deel uitmaakt van de structuur van de polysachariden chitosan en chitine.

Artikelnummer: 8718801990179 Categorieën: ,

Beschrijving

Glucosamine is een veelgebruikt supplement bij paarden. Met name bij oudere paarden en paarden die veel fysiek werk hebben moeten doen wordt dit supplement vaak toegediend.

Gebruik Glucosamine paard

Glucosamine is ontwikkeld en ondersteunt door dierenarts en geschikt voor zowel paard als pony. Daarnaast is het volledig vrij van suiker, smaak- en/of andere hulpstoffen. Dossering paarden (500 – 600 kg lichaamsgewicht): 1 schepje per dag. Een schepje bevat ongeveer 10 gram.  De dosering van paarden of pony’s met een afwijkend gewicht dient evenredig te worden aangepast. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Gratis advies
Wil je graag meer informatie over glucosamine paard of over andere voedingssupplementen voor paarden? Neem dan direct contact met ons op zodat we je kunnen adviseren! Stuur je vraag naar info@florispharma.com of bel tijdens kantooruren: +31(0)73 656 76 47

Samenstelling

D-glucosamine sulfaat 2 KCl uit gisting

Analytische bestanddelen

Kalium                 12,9%

Advies dosering

Paarden (500 – 600 kg lichaamsgewicht) 1 schepje per dag

De dosering van paarden of pony’s met een afwijkend gewicht dient evenredig te worden aangepast.

Een schepje bevat ongeveer 10 gram. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

Verpakkingsgrootte

1 kg

Wat is de bron van deze soort glucosamine?

Floris Glucosamine 100% is gemaakt van gisten volgens een gepatenteerd proces. Dus niet van garnalen, chitosan of krab.

Wat is het verschil met andere glucosamines??

De bron van glucosamine kan verschillend zijn; van planten/gisten of van dierlijke oorsprong. Daarnaast is er veel verschil in kwaliteit. Glucosamine is verkrijgbaar in veel verschillende kwaliteiten: van pharmaceutische zuiverheid (zoals in Floris Glucosamine 100%) tot glucosamine met een zuiverheid van bijvoorbeeld 80%. Dit heeft zijn weerslag in prijs, maar ook in de werkzaamheid.

Welke kwaliteit is nu Floris Glucosamine 100%; alles lijkt zo op elkaar?

Vanwege de wetgeving in Nederland zijn fabrikanten en handelaars verplicht bepaalde declaraties te vermelden. Helaas blijft daardoor veel (essentiele) informatie weg; zeker informatie waardoor het verschil met inferieure produkten duidelijk wordt. Hierdoor lijken alle etiketten op elkaar en wordt het voor de consument onduidelijk waar het verschil nu in zit. Floris maakt gebruikt van een glucosamine van plantaardige oorspong met een pharmaceutische zuiverheid.

Hoe kom ik er achter welke kwaliteit wordt gebruikt?

Vraag het de fabrikant! Deze zal met trots zijn gebruikte kwaliteit kunnen aantonen. Vraag om een analyse certificaat. Iedereen die serieus met zijn produkten omgaat zal van een gebruikte grondstof een soort van analyse certificaat kunnen overleggen. Hierop kan iedereen de analysemethode zien, de uitkomsten en de kwaliteit.

Ways of payment