Magnesium Citraat – microfijn

Magnesium Citraat – microfijn

29,95119,95 tax included

Magnesium behoort tot de macro-mineralen en speelt een belangrijke rol in het lichaam. Floris Magnesium Citraat kenmerkt zich door een micro-fijne structuur wat de opneembaarheid bevordert.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Een veelgebruikt supplement voor het paard is magnesium. Het is een belangrijke bouwstof die het paardenlichaam voor meer dan tweehonderd verschillende functies gebruikt. Magnesium wordt helaas niet door het lichaam aangemaakt en moet verkregen worden via voeding. Omdat veel paarden te weinig magnesium uit voeding halen, is een suppletie van extra magnesium van groot belang. 

Magnesium paard

Magnesium heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Het is zeer geschikt voor sportpaarden, nerveuze paarden en paarden die herstellende zijn van een blessure. Een paard met een magnesiumtekort kan last hebben van stijve spieren, een zenuwachtig en nerveus karakter of lichamelijke vermoeidheid. Magnesium is betrokken bij meer dan 350 (enzymatische) processen. Deze zorgen ervoor dat onze cellen goed functioneren en is daarom noodzakelijk voor het hele organisme. Magnesium wordt ook wel het ‘anti- stress mineraal’ of het ‘wondermineraal’ genoemd. Het bevat essentiële levensbehoefte als zuurstof en water.

 Samenstelling & gebruik magnesium paard

Floris Pharma Magnesiumcitraat bevat 100% Magnesiumcitraat (van farmaceutische kwaliteit) en dus geen kunstmatige geur, kleur en/of smaakstoffen. Bij volwassen paarden van 500-600 kg wordt een dosering van 10 gram per dag aanbevolen. Dit komt overeen met 2 maatlepels per dag. Bij paarden en pony’s met een afwijkend gewicht dient de dosering evenredig te worden aangepast. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Gratis advies

Wil je graag meer informatie over magnesium paard of over andere voedingssupplementen voor paarden? Neem dan direct contact met ons op zodat we je kunnen adviseren! Stuur je vraag naar info@florispharma.comof bel tijdens kantooruren: +31(0)73 656 76 47

Samenstelling Magnesium Citraat voor paarden

Magnesium 16%, organisch zuur (citraat) 80%

Adviesdosering

Volwassen paarden van 500-600 kg wordt een dosering van 10 gram per dag aanbevolen. Dit komt overeen met 2 maatlepels per dag. Bij paarden en pony’s met een afwijkend gewicht dient de dosering evenredig te worden aangepast. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten. Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Verpakkingsgrootte

500 gram / 1 kg / 3 kg

Extra informatie

Gewicht

500 gram, 1 kg, 3 kg

Ways of payment