Magnesium Citraat – microfijn

Magnesium Citraat – microfijn

29,95119,95 tax included

Magnesium behoort tot de macro-mineralen en speelt een belangrijke rol in het lichaam. Floris Magnesium Citraat kenmerkt zich door een micro-fijne structuur.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Een veelgebruikt supplement voor het paard is magnesium. Het is een bouwstof die het paardenlichaam voor verschillende functies gebruikt. Magnesium wordt helaas niet door het lichaam aangemaakt en moet verkregen worden via voeding.

Magnesium paard

Magnesium is betrokken bij meer dan 350 (enzymatische) processen. Deze zorgen ervoor dat onze cellen goed functioneren en is daarom noodzakelijk voor het hele organisme. Magnesium wordt ook wel het ‘anti- stress mineraal’ of het ‘wondermineraal’ genoemd.

Samenstelling & gebruik magnesium paard

Floris Pharma Magnesiumcitraat bevat 100% Magnesiumcitraat (van farmaceutische kwaliteit) en dus geen kunstmatige geur, kleur en/of smaakstoffen. Bij volwassen paarden van 500-600 kg wordt een dosering van 10 gram per dag aanbevolen. Dit komt overeen met 2 maatlepels per dag. Bij paarden en pony’s met een afwijkend gewicht dient de dosering evenredig te worden aangepast. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Gratis advies

Wil je graag meer informatie over magnesium paard of over andere voedingssupplementen voor paarden? Neem dan direct contact met ons op zodat we je kunnen adviseren! Stuur je vraag naar info@florispharma.comof bel tijdens kantooruren: +31(0)73 656 76 47

Samenstelling Magnesium Citraat voor paarden

Magnesium 16%, organisch zuur (citraat) 80%

Adviesdosering

Volwassen paarden van 500-600 kg wordt een dosering van 10 gram per dag aanbevolen. Dit komt overeen met 2 maatlepels per dag. Bij paarden en pony’s met een afwijkend gewicht dient de dosering evenredig te worden aangepast. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten. Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Verpakkingsgrootte

500 gram / 1 kg / 3 kg

Extra informatie

Gewicht

500 gram, 1 kg, 3 kg

Ways of payment