NM Plus Pellet

NM Plus Pellet

49,95139,00 tax included

Floris NM Plus Pellet is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit een complex van componenten, die samenwerken in het maagdarmkanaal van het paard.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Iedereen herkent het wel: dunne mest, natte billen en een natte staart. Diarree komt bij paarden regelmatig voor. De mest kan brijachtig of papperig zijn, maar ook waterdun. Op zich is dit niets ernstigs, maar als het langer aanhoudt, is dit wel iets om in de gaten te houden.

Mest zegt veel over de gezondheid van je paard. Mest hoort stevig van de structuur te zijn, met goed gevormde ballen waar een soort glanslaagje overheen zit. De mestballen moeten makkelijk uit elkaar vallen. De kleur kan variëren. Dit is afhankelijk van het rantsoen van je paard. Als de mest afwijkend is, zegt dat meestal iets over de conditie van je paard en over het functioneren van het spijsverteringsstelsel.

Samenstelling

Gedroogde gist, plantaardige koolstof, fructo-oligosaccharide

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 15,5%, ruw vet 3,7%, ruwe celstof 5,6%, ruwe as 5,4%, natrium 380 mg/kg

Advies dosering

Volwassen paarden (550 tot 600 Kg): minimaal 2 bekertjes per paard per dag tot maximaal 6 bekertjes per paard per dag (paard 600 kg). Standaard gebruik is dagelijks 2 – 4 bekertjes per dag. Opmengen met het dagelijkse rantsoen. Bij voorkeur verdelen over meerdere voerbeurten.

Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

Verpakkingsgrootte

3 kg.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Gewicht

3 kg, 10 kilogram

Veel voorkomende oorzaken van natte mest
  • Verkeerd of afwijkingen in het rantsoen
  • Worminfectie
  • Schimmelinfectie, bacteriën of een virus
  • Besmetting door bepaalde (gif)stoffen, bijvoorbeeld bepaalde plantjes op de weide
  • Medicijngebruik (denk aan antibiotica)
  • Zand in de darmen
  • Stress
  • Seizoenswisseling

Floris heeft meerdere producten beschikbaar in de rubriek van het spijsverteringsstelsel.

Andere suggesties…

Ways of payment