MSM Basic

MSM Basic

29,9579,95 tax included

MSM is een langs synthetische weg verkregen organische zwavelverbinding die identiek is aan de natuurlijk voorkomende bron in planten.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Waarom Floris MSM paard

MSM staat voor Methyl-Sulfonyl-Methaan, een lichaamseigen organische zwavelverbinding. MSM is een natuurlijk bron van zwavel welke zeer goed wordt opgenomen door paarden en heeft ongekende eigenschappen. In het dagelijks rantsoen van het paard zit niet veel MSM.

Samenstelling MSM paard

Floris Pharma MSM is van 100% zuivere kwaliteit, zonder toevoegingen en goed opneembaar. Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers.

Gratis advies
Wil je graag meer informatie over MSM paard of over andere voedingssupplementen voor paarden? Neem dan direct contact met ons op zodat we je kunnen adviseren! Stuur je vraag naar info@florispharma.comof bel tijdens kantooruren: +31(0)73 656 76 47

Samenstelling MSM Basic voor Paarden

Methylsulfonylmetaan 100%

Analytische bestanddelen

Zwavel          34%

Advies dosering MSM Basic voor Paarden

Pony’s 1/2 schepje per dag
Paarden 1 schepje per dag

Een schepje bevat ongeveer 30 gram. Afhankelijk van de voeding kan een andere dosering wenselijk zijn.

Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Geen stabilisatoren en conserveringsmiddelen toegevoegd. Bevat geen toegevoegde suikers. Een uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts.

Bewaren

Op een donkere plaats buiten het bereik van kinderen bewaren bij kamertemperatuur. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

Verpakkingsgrootte

1 kg / 3 kg

Extra informatie

Gewicht

1 Kilogram, 3 Kilogram

Ways of payment